Kompanija / Proizvodnja / Prodaja

POLINS je kompanija osnovana 1996. godine sa sedištem u Odžacima. Osnovna delatnost je prerada plastičnih masa.

Iz svog proizvodnog programa tržištu nudimo proizvode za primenu u domaćinstvu i na poljoprivrednim gazdinstvima. Svi ti proizvodi su rezultat sopstvenog razvoja i sadrže sopstvena tehnička rešenja i originalnog su dizajna. U sve naše proizvode su pored odgovarajućih visokokvalitetnih materijala ugrađeni i kreativnost, iskustvo i pažnja naših radnika, što kao rezultat daje proizvode bezkompromisno visokog kvaliteta!

Preduzeće zapošljava 30 radnika, poseduje razne mašine za preradu plastičnih masa kao i magacin za gotovu robu. Pogon preduzeća u Odžacima zauzima cca 2500 m2 sopstvenog proizvodnog i magacinskog prostora. Stalno usavršavamo proizvodni program, usavršavamo kvalitet koji pružamo našim klijentima, i ugrađujući u naše proizvode iskustvo trudimo se da maksimalno zadovoljimo naše kupce.

Naše prskalice proizvode se u skladu sa domaćim i evropskim propisima i na njih stavljamo CE znak.

Naši proizvodi globalno su prisutni u regionu.

O NAMA

VEĆ 20 GODINA SA VAMA! OSNOVANI SMO 1996 GODINE.
Iz našeg proizvodnog programa nudimo Vam proizvode za primenu u domaćinstvu, na poljoprivrednim gazdinstvima, voćnjacima, vinogradima…

Zašto izabrati naše proizvode?

Svi naši proizvodi rezultat su sopstvenog razvoja!
Pored odgovarajućih visokokvalitetnih materijala u sve naše proizvode ugrađeni su i kreativnost, iskustvo i pažnja naših radnika, što kao rezultat daje proizvode bezkompromisno visokog kvaliteta kao i dalja briga o svim našim kupcima!

Saradnici / Partneri